Locatie


Picknickkast Tiegembos
De eerste picknickkast kan je terugvinden in het pittoreske Sint-Arnolduspark, beter gekend als Tiegembos in Tiegem. De kast staat bovenaan de ligweide waar ook een picknickbank werd voorzien door de gemeente. Je kan de picknick consumeren op de ligweide of dichterbij het speelpleintje. Deze locatie is een echte aanrader wanneer je graag cocoont in je eigen bubbel of op stap gaat met de kinderen (speelplein). 

Ga je graag wandelen met de kinderen? Check dan zeker de fotozoektocht 'Op avontuur met Blob'. Indien je dat wenst, wordt er een folder voorzien bij de picknick (geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar).

- Parking, speeltuin, openbaar toilet - 

Warandedreef 3-5, 8573 Tiegem.

Wanneer u met de auto komt, kan de auto geparkeerd worden op de voorziene parkeerplaats aan het Vital Moreelsplein. Fietsen kunnen geparkeerd worden bovenaan bij de ingang van de ligweide, nabij de picknickkast of geplaatst worden in de daarvoor voorziene fietsenstalling aan de ingang t.h.v. de Warandedreef.

Picknickkast Kleine Kluis
De tweede picknickkast kan je terugvinden in De Kleine Kluis, aan de kerk van Gijzelbrechtegem. De kast werd verwerkt in een kruidenspiraal om hem beter te laten opgaan in zijn omgeving. Ook hier zijn picknickbanken voorzien. Deze locatie is een echte aanrader wanneer je wil genieten van een ver uitzicht. Je zicht reikt tot aan de bossen van Kluisbergen. Je kan ervoor kiezen om je picknick te consumeren op het open plein of ergens op of rond het amfitheater. De omgeving van De Kleine Kluis is een echt wandelparadijs. Hier is de 'Kleine Kluis wandelroute' een echte aanrader.                                                                                                                                                       

- Parking - 

Kortenberg, 8570 Gijzelbrechtegem 

Wanneer u met de auto komt, kan de auto geparkeerd worden op de voorziene parkeerplaats aan de picknickkast.

Picknicken bij de Sterhoek
Liever een gedekte tafel die klaarstaat wanneer je aankomt? Dan is 'Sterhoek' de ideale locatie. Hier dekken we de tafel voor jou en kan je zorgeloos genieten van een picknick.


- Parking, toilet, oplaadpunt voor elektrische fietsen -
 


Landergemstraat 32, 8570 Anzegem

Wanneer u met de auto komt, kan de auto geparkeerd worden op de voorziene parkeerplaats.